Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθει την Παρασκευή 3/11 στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου η Επίσημη Εξαγγελία της υποψηφιότητας του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστου Χρίστου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ στην ομιλία του ήταν καταιγιστικός, ξεκαθαρίζοντας πως το ΕΛΑΜ δεν θα διαπραγματευτεί τις αρχές και τις αξίες του για την εξουσία, ούτε για κάποιο υπουργείο, καθώς όπως είπε οι Εθνικιστές δεν ακολουθούν, αλλά ανοίγουν τον δρόμο και προηγούνται των υπολοίπων. 

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε πως το μέλλον ανήκει στο ΕΛΑΜ, που θα δώσει μέχρι τέλους τον αγώνα για την πατρίδα μας, τον λαό μας, την θρησκεία μας και τον τόπο μας.  

Ο Βουλευτής Αμμοχώσου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνος Παπαγιάννης εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου παρουσίασε τον υποψήφιο του ΕΛΑΜ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ ανέγνωσε και ένα σύντομο βιογραφικό του Προέδρου του ΕΛΑΜ για την Πολιτική και Κοινωνική του Δράση. Κλείνοντας, ενώ τόνισε πως το ΕΛΑΜ δεν θα προδώσει ποτέ την Πίστη, την Πατρίδα και τον Λαό μας.

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Μαρία Ιεροδιακόνου, αφού καλωσόρισε τις εκατοντάδες των πολιτών που κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, τόνισε πως η υποψηφιότητα του Προέδρου του ΕΛΑΜ αποτελεί την φωνή του κάθε πολίτη ξεχωριστά, καθώς πλέον με τον κ. Χρίστου τούτη η γη έχει φωνή.