Την Παρασκευή 27/10 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων Πολιτικών Γραφείων της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στην παρουσία δεκάδων συναγωνιστών και του Προέδρου του κινήματος και υποψήφιου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χρίστου Χρίστου. Με το πέρας του Αγιασμού των υδάτων, ο ιερέας ευχήθηκε με την βοήθεια του Θεού να καρποφορήσει ο αγώνας του ΕΛΑΜ, που είναι το μόνο κόμμα πλέον που υπερασπίζεται την Πατρίδα, την Ελληνορθοδοξία και τον θεσμό της οικογένειας.

Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας Λεμεσού Χάρης Νικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στην άνανδρη δολοφονία των δύο συναγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου 2013, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, οι οποίοι από τα εκεί ψηλά είναι σημαιοφόροι στον εθνικό αγώνα που διεξάγουμε.

Εν συνεχεία, το στέλεχος της Ε.Ο. Λεμεσού Μαρίνος Φιλοκύπρου αναφέρθηκε στην Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και το ΟΧΙ των Ελλήνων, όπως αυτό εκφράστηκε από τον Εθνικό Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά, που αποτελεί φάρο και οδηγό στον δικό μας αγώνα.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πέτρος Κουντουρέσιης, ο οποίος είπε πως το ΕΛΑΜ με μπροστάρη τον Αρχηγό του θα πορευτεί και σε αυτή την εκλογική μάχη κρατώντας ψηλά τα Εθνικά Λάβαρα.

Εν συνεχεία ο Επαρχιακός Επικεφαλής Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου ανέφερε ότι η ψήφος στο ΕΛΑΜ και στον Χρίστο Χρίστου θα είναι ψήφος που θα επικυρωθεί την 3η Κυριακή, όταν η πατρίδα μας θα κυβερνάται πάλι από ομοσπονδιακό Πρόεδρο, όταν τα προβλήματα της κοινωνίας θα μεγαλώνουν, καθώς ένα ακόμη πιο ισχυρό ΕΛΑΜ θα είναι αποτελέσει την μόνη Εθνική αντιπολίτευση.

Τελευταίος ομιλητής, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιος στις Προεδρικές Εκλογές Χρίστος Χρίστου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε του ΕΛΑΜίτες για την στήριξή τους, τους κάλεσε να βρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα. Τόνισε πως η υποψηφιότητα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου πηγάζει μέσα από τον λαό και χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με σκληρή δουλειά και αγώνα θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.