Το εναρκτήριο λάκτισμα για τον προεκλογικό αγώνα δόθηκε την Πέμπτη 26.10.17 σε συνεδρία της Ε.Ο. Ε.ΛΑ.Μ. ΛΣΙΑΣ παρουσία όλων των Υπευθύνων και Στελεχών της Επαρχιακής. Με το σύνθημα: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ» ο Επαρχιακός της Λευκωσίας Γιώργος Χατζηιωάννου έδωσε στους παρευρισκόμενους το προεκλογικό πρόγραμμα του κινήματος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εξαγγελία του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρίστου Χρίστου για την υποψηφιότητα του στη προεδρία της Δημοκρατίας. Η μεγάλη αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 03.11.17 στις 19:00 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο κ.Χατζηιωάννου συζήτησε με τα στελέχη του κινήματος για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση αλλά και για τους προβληματισμούς των συμπατριωτών μας για τα σκάνδαλα και τις ατασθαλίες των εκάστοτε κυβερνήσεων. Επιπλέον ο Επαρχιακός Λευκωσίας επεξήγησε το πλάνο της προεκλογικής εκστρατείας το οποίο μεταξύ άλλων δράσεων θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε όλους τους Δήμους και κοινότητες της Επαρχίας Λευκωσίας για ενημέρωση και παρουσίαση των θέσεων του υποψηφίου μας.

Πρέπει να γίνει σε όλους ξεκάθαρο ότι ο Χρίστος Χρίστου αποτελεί την μόνη αντιομοσπονδιακή επιλογή και την επιλογή αντίστασης απέναντι στο σαθρό και σάπιο πολιτικό κατεστημένο.