Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου ήταν προσκεκλημένος στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ραδιοσταθμού της εφημερίδας Φιλελεύθερος, όπου μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

Ο κ. Χρίστου δήλωσε πως η Ψήφος η υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ αποτελεί ψήφος Εθνικής Αντίδρασης, απέναντι σε όσους εμπαίζουν τον Λαό εδώ και δεκαετίες και έχουν οδηγήσει την κοινωνία στην σημερινή κατάσταση.

Ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ για τις Προεδρικές του 18′ ανέλυσε τους εσφαλμένους χειρισμούς των προηγούμενων κυβερνήσεων στο Κυπριακό και τόνισε η πολιτική των συμβιβασμών και των υποχωρήσεων πρέπει να τελειώσει άμεσα. Παράλληλα, ανέλυσε την προτεινόμενη στρατηγική του ΕΛΑΜ στο Κυπριακό και τρόπους με τους οποίους οφείλουμε να ασκήσουμε πίεση στην Τουρκία, όπως το κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου παρουσίασε τις θέσεις το κινήματος για κοινωνικά ζητήματα, όπως την ανεργία, την φτώχεια, το κυνήγι αλλά και το θέμα των εκτρώσεων.

Κλείνοντας, ο κ. Χρίστου τόνισε πως ψήφος στο ΕΛΑΜ, θα είναι ψήφος ενάντια στο κατεστημένο, ψήφος υπέρ του ΛΑΟΥ, ψήφος υπέρ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, στέλνοντας το μήνυμα στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις πως «είτε θα αλλάξετε, είτε θα καταστραφείτε».