Ακόμη μία ενέργεια ισλαμικής τρομοκρατίας σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στη Γαλλία. Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες φονεύθηκαν στον σταθμό Saint Charles του ηλεκτρικού στην πόλη της Μασσαλίας.

Οι γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας αντιμετώπισαν άμεσα την επίθεση πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον δράστη. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή ο άντρας που έκανε την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο άλλων αντρών στην Μασσαλία, φώναξε «Αλλάχ ακμπάρ» ενώ η εμφάνισή του παρέπεμπε σε βορειοαφρικανό.

Η γαλλική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένας άντρας πυροβολήθηκε από τις στρατιωτικές δυνάμεις, αφού προηγουμένως μαχαίρωσε θανάσιμα ένα άλλο άτομο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας. Αργότερα, το Γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι υπάρχουν δύο θύματα και είναι και τα δύο γυναίκες.

Η αστυνομία έδωσε διαταγή για την άμεση εκκένωση του σταθμού, καθώς υπάρχει ο φόβος να εκδηλωθούν και άλλες επιθέσεις από τυχόν συνεργάτες του δράστη. Ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή και περιπολούν με το δάκτυλο στη σκανδάλη. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Γάλλος εισαγγελέας κατά της τρομοκρατίας έχει ενεργοποιήσει το πλαίσιο ειδικής έρευνας για την αιματηρή αυτή επίθεση.

Ενώ η προπαγάνδα υπέρ της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και της ενσωμάτωσης των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που «εισβάλλουν» στην Ευρώπη συνεχίζεται αμείωτη από τα ΜΜΕ και τα όργανα της ΕΕ, η πραγματικότητα μας προσγειώνει καθημερινά. Οι δύο νέες κοπέλες «θυσιάστηκαν» στο βωμό της πολιτικής ορθότητας και των άθλιων ιδεοληψιών που ασπάζονται οι πολιτικοί ταγοί των ευρωπαϊκών κρατών.

Στόχος όλων των εθνικιστών της Ευρώπης οφείλει να είναι η απαλλαγή των χωρών μας από την εγκληματική πολιτική που ακολουθούν οι κυβερνώντες στο όνομα του «ανθρωπισμού» και να προστατεύσουμε τους λαούς μας από το θάνατο και την καταστροφή.