Παρόλο ότι το ένα τρίτο του πληθυσμού της Κύπρου ζει στα όρια της φτώχειας και παρόλο ότι τα κόκκινα δάνεια συνεχίζουν να ταλαιπωρούν και την οικονομία μα και τους ίδιους τους πολίτες εντούτοις κάποιοι επιθυμούν να συνεχιστεί το παράμυθι της ανάπτυξης.

Ανάπτυξή πώς και από πού. Ανάπτυξη που αγγίζει ποιούς; Ανάπτυξη που την χαίρονται ποιοί; Ας απαντήσουν λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε σιγά-σιγά τα πράγματα.

Δυστυχώς, για αυτούς δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι εδώ στις επάλξεις έτοιμο να τους αντιμετωπίσει σε όλα τα μέτωπα, αλλά και να ενημερώσει τον λαό για τις αλήθειες. Διότι στο ΕΛΑΜ ακούμε τον κόσμο. Στο ΕΛΑΜ στεκόμαστε δίπλα στον λαό. Το εθνικιστικό κίνημα είναι με τον λαό και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει να μην μπορείς να αντεπεξέλθεις στις οικονομικές δυσχέρειες της απλής καθημερινότητας. Σε σύγκριση με άλλα κόμματα που όχι μόνο μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν, αλλά ούτε έχουν το θάρρος να παραδεχτούν την ίδια την πραγματικότητα κάνοντας τα στραβά μάτια στην ανεργία, στην ανέχεια, στην φτώχεια μιλώντας μας για ανάπτυξη.

Δεν είναι όλα καλά δεν είναι όλα ανθηρά παρόλο ότι εμείς έτσι θέλουμε να είναι και έτσι θα είναι διότι το εθνικιστικό κίνημα δεν πρόκειται να κάνει πίσω μα μόνο μπροστά. Βήματα μπροστά!!!

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ