Οι καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος θα πρέπει άμεσα να διερευνηθούν σε βάθος διότι υπάρχει η ελπίδα να βρεθεί η ρίζα του κακού και επιτέλους ο λαός της Κύπρου να μπορέσει να δει το σάπιο σύστημα και τον παλαιοκομματισμό να καταρρέει.

Πάγια θέση του ΕΛΑΜ είναι να υπάρξει διαφάνεια και αξιοκρατία σε όλους τους πολίτες αυτού του τόπου. Ο Δήμαρχος Πάφου μίλησε για πολλά πολιτικά πρόσωπα. Για κομματάρχες και για ανθρώπους κλειδιά της δημόσιας ζωής που έπαιρναν μέρος σε όλο αυτό το μεγάλο φαγοπότι.

Οφείλουμε να δώσουμε ένα τέλος σε όλα αυτά και χωρίς φόβο οι διερευνητικές Αρχές να αναζητήσουν τους ενόχους, ώστε να τους φέρουν κατάφατσα με την δικαιοσύνη.

Ο λαός της Κύπρου ζητεί οι ένοχοι να τιμωρηθούν και να δημευτούν οι περιουσίες τους. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αντιτίθεται σε όλο το αυτό το φαγοπότι. Αντιδρά και δεν πρόκειται ποτέ να κάνει τα στραβά μάτια σε αυτό το έγκλημα σε βάρος του λαού μας.

Για δεκαετίες όλοι υποψιάζομασταν ότι κάποιοι τα έπαιρναν χοντρά και ο Δήμαρχος Πάφου προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ως εκ τούτου το ΕΛΑΜ αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν ξεκινούν όλα και σταματούν στο κίνημα μας αλλά όλα ξεκινούν και σταματούν στον λαό αυτού του τόπου διότι το ΕΛΑΜ είναι με τον λαό είναι μέρος του λαού και ενάντια στο κατεστημένο.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ