Παρουσία του προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστου Χρίστου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/9 στα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Πάφου ενημέρωση σχετικά με τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και τις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Επικεφαλής Πάφου Πέτρος Κουντουρέσιης ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ενημέρωσε για τις επικείμενες δραστηριότητες του κινήματος και τη τρέχουσα επικαιρότητα.

Ακολούθως το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μάριος Βασιλείου επικεντρώθηκε στην αυξανόμενη ροή λαθρομεταναστών στη Κύπρο και την στοχευόμενη αλλοίωση του δημογραφικού ποσοστού των Ελληνοκυπρίων από τις ορδές των δήθεν προσφύγων που κατακλύζουν τα παράλιά μας.

Εν συνεχεία, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μιχαλάκης Μιχαήλ αναφέρθηκε στο τέμενος της Κάτω Πάφου και τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση αυτή, μετά από την έντονη παρέμβαση του κινήματος μας.

Τέλος, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ που σχολίασε έντονα τα σκάνδαλα που ταλανίζουν τη κυπριακή πραγματικότητα, όπως και τη στάση που τηρεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο στη Βουλή για τη περαιτέρω διερεύνηση και τιμωρία των ενόχων. Εστίασε στο φλέγον θέμα των εκποιήσεων πρώτης κατοικίας τονίζοντας ότι το ΕΛΑΜ στέκεται έμπρακτα στο πλευρό κάθε συμπολίτη μας που τον έχει ανάγκη, τηρώντας στο έπακρον τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Επίσης ο κ. Χρίστου τόνισε ότι το ΕΛΑΜ θα κατέλθει αυτόνομα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, απορρίπτοντας οποιαδήποτε συνεργασία με υποψήφιους που δεν ενστερνίζονται τις θέσεις του ΕΛΑΜ, δίνοντας ένα τέλος σε σενάρια και ψιθύρους για συνεργασίες με άλλους πολιτικούς χώρους.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τον κόσμο.

Ακολούθως ο Πρόεδρος μαζί με τα μέλη και τα στελέχη του κινήματος, μετέβησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν συναγωνιστές προς ενίσχυση του Φορέα Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στη παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου.