Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (9/9) η διανομή σχολικών ειδών που διοργάνωσε ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, κάνοντας πράξη το προεκλογικό του σύνθημα «Τα λεφτά του λαού, ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ», επιστρέφει μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης μέρος των χρημάτων της κομματικής χορηγίας σε ευπαθείς ομάδες συμπατριωτών μας, που ταλανίζονται από τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ανέμελα τον χρόνο τους, διασκεδάζοντας στο φουσκωτό, παίρνοντας τα απαραίτητα σχολικά είδη για την νέα χρονιά χωρίς να υπολείπονται τίποτα σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά. Παράλληλα, δροσίστηκαν με το σοκολατούχο γαλατάκι, χυμούς και γλυκά που τους κέρασαν τα στελέχη της Επαρχιακής Λεμεσού.

Επιπρόσθετα, οι γονείς των παιδιών, αλλά και περαστικοί από τον χώρο της διανομής, έλαβαν την μηνιαία εφημερίδα του Εθνικιστικού Κινήματος, ώστε να έχουν σφαιρική εικόνα για τις δράσεις και τις θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), γκρεμίζοντας την συνομωσία της σιωπής από τα ΜΜΕ.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει ακατάπαυστα το κοινωνικό του έργο, στηρίζοντας έμπρακτα τις ομάδες του πληθυσμού που η κυβέρνηση έσπρωξε στην ανέχεια, επιστρέφοντας το μεγαλύτερο μέρος της κομματικής χορηγίας στον Λαό, μέσω αντίστοιχων δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.