Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Επαρχία Λάρνακας η καθιερωμένη διανομή σχολικών ειδών με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, χρησιμοποιώντας την κρατική χορηγία, εκατοντάδες μαθητές απέκτησαν τα σχολικά τους είδη.

Στην Λάρνακα το Κίνημά μας μοίρασε σχολικά σε παιδιά της πόλης, όπου οι γονείς τους έχουν πληγεί από την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης αλλά και σε χωριά της επαρχίας.

Συγκεκριμένα τα στελέχη της Ε.Ο. Λάρνακας επισκέφθηκαν τα Κοινοτικά Συμβούλια Ζυγίου και Χοιροκοιτίας όπου παρέδωσαν σχολικό υλικό στις Κοινότητες ώστε αυτές με τη σειρά τους να διαμοιράσουν τα πιο πάνω υλικά σε άπορους μαθητές.

Η κοινωνική πολιτική του Κινήματός μας είναι από τους παράγοντες που ανέδειξαν το ΕΛΑΜ στην τοπική κοινωνία. Η συχνή επαφή με τον απλό Λαό μέσω παρόμοιων δράσεων δείχνουν ότι το ΕΛΑΜ, πέραν από τον ώριμο πολιτικό λόγο που παράγει, έχει μία έντονη κοινωνική δράση και στέκετε έμπρακτα στο πλευρό των δυσπραγούντων συμπολιτών μας.