Παρουσία του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρίστου Χρίστου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα καταμεστα γραφεία της Ε.Ο. Ε.ΛΑ.Μ. ΛΣΙΑΣ η εβδομαδιαία συνάντηση των στελεχών, μελών και φίλων του κινήματος. Ο Επαρχιακός Λευκωσίας Γιώργος Χατζηιωάννου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε αναφορά στα θέματα επικαιρότητας αλλά και στις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών.
Ο συναγωνιστής Σταύρος Στυλιανού παρουσίασε στη συνέχεια την έκταση που πήρε το θέμα Ε.ΛΑ.Μ. με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μεγάλη ανησυχία των υπολοίπων κομμάτων για την συνεχόμενη ανοδική πορεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου τους προκαλεί να δημιουργούν πόλεμο τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα ΜΕΣΑ κοινωνικής δικτύωσης.
Τελευταίος πήρε το λόγο ο πρόεδρος ο οποίος αναφέρθηκε στα συνεχόμενα και ασταμάτητα σκάνδαλα που μας ταλαιπωρουν καθημερινά. Το Ε.ΛΑ.Μ. για ακόμα μια φορά δικαιώνεται αφού οι προβλέψεις και οι προτάσεις του επιβεβαιώνονται. Το παιχνίδι με τα «απόρρητα «έγγραφα που αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα, η κατάντια του ΤΕΠΑΚ που ξέφυγε εντελώς απο το σκοπό της δημιουργίας του που ήταν η ευκαιρία για μόρφωση των νέων, αλλά και το θέμα των Τ/Κυπριακών περιουσιών που συνεχίζει να παραποιεί η εκάστοτε κυβέρνηση. Το θέμα της διακίνησης από και προς τα κατεχόμενα αλλά και οι διαρκείς αποκαλύψεις για την υπόθεση της Δρομολαξιας ήταν και τα θέματα απασχόλησαν τους παρευρισκόμενους. Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική αφου στο Ε.ΛΑ.Μ. τεκμηριώνουμε πάντα τις θέσεις μας αλλά και αναφερόμαστε σε γεγονότα με την παρουσίαση στοιχείων.