Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Λευκωσίας καλωσόρισε χθες βράδυ, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όλους τους παρευρισκόμενους ο Επικεφαλής Επαρχιακός Λευκωσίας Γιώργος Χατζηιωάννου Σιφού.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά στα θέματα επικαιρότητας αλλά και στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Ε.Ο. Ε.ΛΑ.Μ. Λευκωσίας. Ο Συναγωνιστής Σταύρος Στυλιανού πήρε στη συνέχεια τον λόγο και έκανε ένα απολογισμό στα θέματα επικαιρότητας, στο Κυπριακό αλλά και στην πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου στην αντικατοχική εκδήλωση της 20ης Ιουλίου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιστροφή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο εθνικό συμβούλιο αφού για ακόμα μια φορά οι θέσεις και οι προβλέψεις του Ε.ΛΑ.Μ. επιβεβαιώνονται πανηγυρικά.

Συζητήθηκε επίσης μεταξύ των παρευρισκομένων, η προκλητική συμπεριφορά ψηφοφόρων συγκεκριμένου πολιτικού χώρου προς τους εκπροσώπους του Ε.ΛΑ.Μ. σε μνημόσυνα και εκδηλώσεις πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου.

Στο τέλος της συνάντησης ο Επαρχιακός της Ε.Ο. Ε.ΛΑ.Μ. Λευκωσίας Γιώργος Χατζηιωάννου αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών και ιδιαίτερα στην διανομή σχολικών την Παρασκευή 08.09.17 στις 18:00 στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Λευκωσίας.

Όπως πάντα η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο.