Από τη ναφθαλίνη βγήκε πρόσφατα ο πρώην ΠτΔ Δημήτρης Χριστόφιας, ένας από τους ανθρώπους που σε κάθε του δημόσια παρουσία προκαλεί άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές αλλά και ένας άνθρωπος που φέρει τεράστια ευθύνη για τη σημερινή τραγική κατάσταση που βιώνει ο λαός μας.

Πέραν από τα διάφορα γραφικά που είπε, αναφέρθηκε και στην περίφημη υπόθεση της Δρομολαξιάς και υπεραμύνθηκε (όπως είναι και η γραμμή του κόμματος) τον πρόσφατα αποφυλακισμένο Βενιζέλο Ζαννέτο. Προχωρώντας όμως ένα βήμα περαιτέρω ανέφερε αυτό που ακούγεται από διάφορους κύκλους. Ότι δηλαδή άλλο στέλεχος του ΑΚΕΛ έπρεπε να βρισκόταν στη φυλακή και όχι ο Ζαννέτος.

Βεβαίως οι δηλώσεις αυτές αμφισβητούν ξεκάθαρα δικαστικές αποφάσεις και οφείλουν τα αρμόδια όργανα της Δημοκρατίας να εξετάσουν τις συγκεκριμένες καταγγελίες ώστε εάν υπήρξαν και άλλοι εμπλεκόμενοι να τιμωρηθούν.

Βεβαίως, δεν περιμένουμε τίποτα περισσότερο στην νήσο των σκανδάλων και της διαφθοράς. Η μόνη βέβαιη τιμωρία θα είναι από τον απλό λαό που απηυδησμένος από τη σημερινή τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δεν περιμένει δικαστικές αποφάσεις για να «καταδικάσει» και να μαυρίσει τους άνθρωπους που ευθύνονται.