Η σήψη και η διαφθορά όσο και εάν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε είναι πλέον μέρος της κοινωνίας μας είτε προέρχεται από πολιτικούς είτε επιχειρηματικούς είτε από άλλους τομείς. Τα σάπια μήλα οφείλουμε να τα απομακρύνουμε από όλα τα δημόσια πόστα και από όλες τις θέσεις που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με δημόσιο χρήμα, προσφορές, προσλήψεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεάσει την σωστή λειτουργία του Κράτους μας.

Οι ρεμούλες και οι μίζες σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι σε πρώτο πλάνο και στο τέλος της ημέρας πάντα την λυπητερή την πληρώνει ο Ελληνοκύπριος, ο οποίος αναμένει ότι κάτι επιτέλους θα αλλάξει σε αυτό τον τόπο. Πρέπει να αλλάξει. Θα αλλάξει!!!

Πάγια πολιτική του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ήταν να τερματιστούν όλα τα σκάνδαλα, να τιμωρηθούν οι ενόχοι και να δημευτούν οι περιουσίες τους. Γι’ αυτό τον λόγο χαιρετίζουμε την στάση που τηρεί ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος τόλμησε και προχώρησε αποκαλύψεις ξεσκεπάζοντας αρκετά σκάνδαλα που αφορούν τον Δήμο του και όχι μόνο.

Το ΕΛΑΜ καλεί όλους, γνωστούς και αγνώστους, να πράξουν το αυτονόητο και να καταγγείλουν πάντοτε με αποδείξεις, εκείνους που χρόνια τώρα λυμαίνονται τους κόπους και τους ιδρώτες όσων εργάστηκαν σκληρά και τίμια για να προσφέρουν σε αυτό τον τόπο, ώστε οι αρμόδιες Αρχές να προχωρήσουν σε συλλήψεις και χωρίς φόβο, αλλά με πάθος να καθαρίσουμε επιτέλους τον στάβλο του Αυγεία.

Στόχος μας είναι να υπάρξει Δικαιοσύνη και να επιστρέψει η αξιοκρατία σε αυτό τον τόπο.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ