Για άλλη μια φορά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είχε την τιμητική του στο εξώφυλλο της γραφικής κομμουνιστικής φυλλάδας «Γνώμη», η οποία πρόσκειται στο ΑΚΕΛ. Με γελοία επιχειρήματα εμπνευσμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αναφέρουν πως «ενισχύονται οι ενδείξεις για υπόγεια στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου από το ΕΛΑΜ, το εδώ παράρτημα τη φασιστικής Χρυσής Αυγής,  με τις ευλογιές του  Μιχαλολιάκου και του Αρχιεπισκόπου».

Δυστυχώς προς απογοήτευση πολλών, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), είναι ένα Κίνημα που δεν αλλάζει θέσεις και ιδεολογία όπως τα πουκάμισα, αλλά παραμένει πιστό στις αρχές που πρεσβεύει. Σε αντίθεση με το κόμμα που υποστηρίζει η συγκεκριμένη φυλλάδα, το ΑΚΕΛ, που πρότεινε μέχρι και καπιταλιστή υποψήφιο πρόεδρο, τον Μάικ Σπανό, ο οποίος να θυμίσουμε στήριζε ελεύθερη αγορά, σε αντίθεση με κομμουνιστικά ιδεώδη που δήθεν αντιπροσωπεύει το ΑΚΕΛ.

Την στιγμή που το δεύτερο σε εκλογικά ποσοστά κόμμα, το ΑΚΕΛ, δεν μπορεί να βρει δικό του υποψήφιο, αλλά προσφεύγει σε ανεξάρτητες «λύσεις» τύπου Μαλά, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα κατέλθει στις επικείμενες προεδρικές εκλογές με δικό του ανεξάρτητο υποψήφιο. Γιατί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν ήρθε για να συμβιβαστεί με κανένα, αυτά που έκανα δηλαδή τόσα χρόνια τα κόμματα της διαπλοκής.

Να θυμίσουμε μόνο προς τους αρθρογράφους της «ΓΝΩΜΗΣ» ότι το ΑΚΕΛ ήταν αυτό που εδώ και 4,5 χρόνια στήριζε την πολιτική του «δεξιού» Αναστασιάδη, είναι το ΑΚΕΛ που στήριξε τον Τάσσο Παπαδόπουλο, είναι το ΑΚΕΛ που σύμπλευσε με το ΔΗΚΟ για να εκλεγεί ο Δημήτρης Χριστόφιας. Αυτά τα λίγα μέχρι να κατανοήσετε τι εστί ΕΛΑΜ συντρόφια και περαστικά σας…