Την Πέμπτη 24/8 στα ασφυκτικά γεμάτα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έδωσε το παρών του ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης, ο οποίος έκανε μια ενδιαφέρουσα ομιλία για την κοινοβουλευτική δράση του κινήματος.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Επικεφαλής Λεμεσού, Στέλιος Νεάρχου, ο οποίος αναφερόμενος στην παρακρατική επίθεση που δέχτηκαν τα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού τα χαράματα της Δευτέρας, τόνισε πως κανένας δεν θα φιμώσει το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα, ούτε θα σταματήσει ο αγώνας μας Απελευθέρωση και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Εν συνεχεία ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Κινήματος, Λίνος Παπαγιάννης, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην έντονη κοινοβουλευτική δράση του ΕΛΑΜ από τον Μάιο του 2016 και την πίεση που ασκεί η παρουσία του Εθνικιστικού Κινήματος στην βουλή. Ανέλυσε τις τροπολογίες που κατέθεσε το ΕΛΑΜ σε λίγους μήνες κοινοβουλευτικής παρουσίας και αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους που έχουν τεθεί, εντός της βουλής. Κλείνοντας, ο Βουλευτής Αμμοχώστου έστειλε μήνυμα αφύπνισης και Εθνικής Αντίστασης στους δύσκολους καιρούς που θα ‘ρθουν, καλώντας τον Λαό να συσπειρωθεί γύρω από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, σε ένα κοινό αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.

Τελευταίος ομιλητής, το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πέτρος Κουντουρέσιης, ο οποίος δήλωσε πως καμία παρακρατική επίθεση δεν θα λυγίσει τους Έλληνες Εθνικιστές, τονίζοντας πως ακόμη κι αν οι πέτρες έσπασαν λίγα γυαλιά, τις ψυχές μας δεν θα τις σπάσουν ποτέ.