Στην απέλπιδα προσπάθεια σου να μην σε πουν ρατσιστή, δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχεις γίνει ο «δολοφόνος» των δικών σου παιδιών. Ο «πωλητής» της δικής σου Πατρίδας. Ο «ιερόσυλος» του δικού σου πολιτισμού.

Μέσα στο φόβο σου μην τυχόν και πας ενάντια στο ρεύμα, αυτό με το σατανικό σχέδιο να γεμίσει την Ευρώπη μουσουλμάνους, έχεις γονατίσει και παρακολουθείς αμέτοχος τον εξευτελισμό του αίματος της δικής σου φυλής.

Βγαίνεις στους δρόμους αλαφιασμένος κρατώντας πανό που καλούν τους τάχα «μετανάστες» να νιώσουν ευπρόσδεκτοι στη δική σου Πατρίδα. Και αυτοί έρχονται όποτε γουστάρουν. Ανενόχλητοι. Τρομοκράτες με πρόσωπα 17χρονων «αθώων» παιδιών που λένε ότι προσπαθούν να ξεφύγουν από τον όλεθρο του πολέμου. Δολοφόνοι, βιαστές, ζητιάνοι και έμποροι ναρκωτικών.

Τους καλείς στη δική σου πατρίδα, τους δίνεις στέγη, φαγητό και λεφτά, όλα αφαιρεμένα από το μέλλον των δικών σου παιδιών. Και εθελοτυφλείς όταν ο δικός σου λαός κοιμάται στο δρόμο και ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια.

Και αυτοί έχουν το θράσος να απαιτούν με αυθάδεια, άδειες παραμονής, αυξημένα επιδόματα και καλύτερα σπίτια. Διαδηλώνουν κατακλύζοντας τις πλατείες σου, με υψωμένες γροθιές, ανεμίζοντας τις σημαίες της χώρας τους.

Και όταν τα αιτήματα τους εκπληρωθούν, ζώνονται τα εκρηκτικά, παίρνουν το άσπρο βανάκι και κραυγάζοντας «Αλλαχού Άκμπαρ», σου σφάζουν τα παιδιά σου. Στις πλατείες και στους δρόμους της πόλης σου, στις συναυλίες και στα εμπορικά σου κέντρα. Έτσι απλά. Έτσι δειλά, όπως δειλοί είναι και οι ίδιοι. Επειδή ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός τους. Να σε αφανίσουν.

Άνθρωπε σύνελθε.

Στο δικό μας πολιτισμό δεν υπάρχει χώρος για ιμάμηδες και μιναρέδες, οπισθοδρομική μισαλλοδοξία, οπισθοδρομική θρησκεία και εξευτελιστική μπούρκα.

Ακόμη κι αν υπήρχε χώρος γι′ αυτούς τους ανθρώπους, εγώ δεν θα τους τον παραχωρούσα. Θα ήταν σαν να έσβηνα την ταυτότητά μας, σαν να εκμηδένιζα τα επιτεύγματά μας.

Θα ήταν σαν να έφτυνα κατάμουτρα την ελευθερία, την οποία κερδίσαμε, τον πολιτισμό που έχουμε αναπτύξει, την ευημερία που έχουμε αποκτήσει.

Θα ήταν σαν να ξεπουλούσα την χώρα μου, την πατρίδα μου. Κι η πατρίδα μου δεν είναι προς πώληση.

Άνθρωπε σύνελθε. Ξύπνα επιτελούς. Τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει ακόμα.

Μαρίνα Πολυκάρπου
Γραμματέας Κ.Δ.Ο
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)