Με έκπληξη έχουμε ενημερωθεί από την κοινοτική αρχή ότι προωθείται η δημιουργία αμφιθεάτρου στο χωριό μας την Κοφίνου, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ! Την ίδια στιγμή πολύ πιο βασικά προβλήματα την κοινότητάς μας παραμένουν στα αζήτητα με πρώτο και κυριότερο το στεγαστικό πρόβλημα.

Είναι απαράδεκτο νεαρά ζευγάρια να καταφεύγουν στα γύρω χωριά για να βρουν στέγη και η κοινοτική αρχή αλλά και οι κυβερνητικές υπηρεσίες να μην προχωρούν στην επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος. Αντιθέτως να δεσμεύουν γη και κονδύλια τα οποία μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για κτίσιμο νέων οικιών για ένα έργο που σε αυτή τη φάση δεν έχει να προσφέρει πολλά στην κοινότητά μας. Εκτός βέβαια αν κάποιοι επιθυμούν η κοινότητά μας να μετατραπεί αργά αλλά σταθερά ένα χωριό ηλικιωμένων όπου κάποιοι εύκολα μπορούν να επιβάλουν τις αποφάσεις τους…

Κοινή απόφαση της Τ. Ο ΕΛΑΜ Κοφίνου είναι η αντίθεσή μας στην κατασκευή του αμφιθεάτρου καθώς η απόφαση αυτή σπαταλά πόρους και αποπροσανατολίζει από τα καυτά προβλήματα της κοινότητας.

Υπενθυμίζουμε προς όλους την προεκλογική δέσμευσή μας για την επίλυση των προβλημάτων της στέγασης νέων ζευγαριών αλλά και της καλύτερης αξιοποίησης των χώρων πρασίνου που θα φέρει την αύξηση του επιπέδου ποιότητας της ζωής στην κοινότητά μας.