Χαιρετίζουμε την πρόθεση του ΔΗΚΟ να καταθέσει πρόταση νόμου για την προστασία των δικαιωμάτων των Εκπαιδευτικών, υιοθετώντας και καταθέτοντας την ίδια πρόταση με την τροπολογία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που το ίδιο το ΔΗΚΟ καταψήφισε πριν λίγους μήνες στην ολομέλεια της Βουλής, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε τους διορισμούς εκπαιδευτικών.

Μάλιστα, για να ακριβολογούμε, ο κ. Λεωνίδου, από τον οποίον έγινε και η σχετική δήλωση, είχε κατ’ ιδίαν ενημέρωση για να υπερψηφίσει το ΔΗΚΟ την συγκεκριμένη τροπολογία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αλλά αρνήθηκε να το πράξει.

Σήμερα, είτε ο Θεός, είτε η αγωνία για να αδράξουν ψήφους και δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, τους έκανε να αναθεωρήσουν. Ο Θεός πιστεύουμε λίγο δύσκολο, αλλά αφήνουμε τα συμπεράσματα στην κρίση του λαού.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως άλλωστε έπραξε και κατά την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, θα βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών μακριά από τα οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα. Το Κίνημά μας άλλωστε το έχει αποδείξει πολλές φορές ότι θέτει υπεράνω όλων, το συμφέρον της πατρίδας και του λαού.

*Δηλώσεις ΜΜΕ*

Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)