?

Με μια σεμνή τελετή και με μια δυναμική πορεία εκατοντάδων Χρυσαυγιτών οι Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη του πνευματικού πατέρα του σύγχρονου Ελληνικού Εθνικισμού, Ίωνος Δραγούμη, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1920.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Βασίλης Μερτής, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και την ιδεολογική κληρονομιά του Ίωνος Δραγούμη, συνδέοντας την με την σύγχρονη πολιτική επικαιρότητα και τις προκλήσεις της εποχής.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργος Παπαγεωργίου εξιστόρησε το έργο, τους Αγώνες και το χρονικό της δολοφονίας του Ίωνος Δραγούμη.

Στην συνέχεια κατατέθηκε στεφάνι στο Μνημείο του Ήρωα και άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες προκάλεσαν Εθνικιστικό σεισμό στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας πορεία μετά την λήξη της εκδήλωσης Μνήμης για τον Ίωνα Δραγούμη.

Χιλιάδες διερχόμενοι Αθηναίοι με επευφημίες και κορναρίσματα εκδήλωναν την στήριξή τους στον Δυναμικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikistikos-seismos-sto-kentro-ths-athhnas-ekdhlwsh-mnhmhs-kai-dunamikh-p#ixzz4oUjgoDTW