Οι θιασώτες της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας έχουν να δώσουν απαντήσεις όπως απαντήσεις έχουν να δώσουν και τα κόμματα που προσπάθησαν επί δεκαετίες να πείσουν τον Ελληνισμό της Κύπρου ότι οι συνομιλίες με τους Τουρκοκύπριους οδεύουν προς το καλό της Πατρίδας μας.

Οι λάθος χειρισμοί όλα αυτά τα χρόνια, η ηττοπάθεια και γενικότερα όλος αυτός ο συμβιβασμός από την Κυπριακή Δημοκρατία έδωσε όλες αυτές τις εξουσίες στο ψευδοκράτος, στους ψευδοπρόεδρους, στους ψευδοπροθυπουργούς τους ψευδοσυνονθυλεύματος του Μουσταφά Ακκιντζί που αποφασίζει και διατάζει για την δική μας Πατρίδα.

Όμως, όλη αυτή η αλαζονεία του Μουσταφά δεν είναι τυχαία. Ήταν λογικό ότι θα συνέβαινε από την στιγμή που τα δήθεν μεγάλα κόμματα του έδιδαν τέτοια αναγνώριση και από την στιγμή που τα ταξίδια στην Ελβετία τον έκαναν ίσο προς την ίδια την Κυπριακή Δημοκρατία. Και τώρα ο Μουσταφά και η παρέα του, σίγουρα με την έγκριση του νεοσουλτάνου Ερντογάν, προχωρούν προς το άνοιγμα των Βαρωσιών και άλλες τέτοιες κινήσεις που όχι μόνο αποδεικνύουν ότι στηρίζουν την κατοχή του νησιού μας, αλλά και την επεκτείνουν κιόλας σε βάρος της πλειοψηφίας αυτού του νησιού.

Ο λαός πρέπει να δώσει ένα μεγάλο χαστούκι επιτέλους. Ο λαός είναι η μεγάλη μας δύναμη και εμείς όλοι μαζί να δώσουμε την λύση απαλάσσοντας όλους αυτούς τους ανίκανους από τις θέσεις τους.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ