Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, στην παρουσία του Προέδρου του Κινήματος, Χρίστου Χρίστου και του βουλευτή Αμμοχώστου, Λίνου Παπαγιάννη, συναντήθηκε χθες με το Σύνδεσμο Αστικών Ταξί Λάρνακας «Άγιος Χριστόφορος».

Η αντιπροσωπεία του Κινήματος μας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ιδιοκτήτες Αστικών Ταξί στην πόλη της Λάρνακας και κυρίως για το χώρο του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Τα πειρατικά ταξί από τα κατεχόμενα, το μεγάλο κόστος ασφάλισης, ο αθέμιτος ανταγωνισμός που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί ταξί από τα λεωφορεία του Αεροδρομίου Λάρνακας, το υψηλό κόστος που χρειάζεται κάποιος για να ασκήσει το επάγγελμα του οδηγού ταξί είναι μόνο λίγα από τα πολλά θέματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο συγκεκριμένος κλάδος. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η δουλειά τους να φθίνει και να βρίσκεται σε μαρασμό.

Το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπατριωτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο χώρο εργασίας τους. Κίνημα Λαϊκό δεν είμαστε μόνο στα λόγια, αλλά κυρίως στις πράξεις και αυτό επαληθεύεται από τα μέχρις στιγμής έργα και ημέρες μας.