Μεγάλη απήχηση φαίνεται να είχε στον κόσμο η μεγάλη διανομή τροφίμων στον Δήμο Στροβόλου αφού έγινε αναφορά από αρκετά ΜΜΕ σε αυτή την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Επαρχιακός Λευκωσίας,Δημοτικός Σύμβουλος Ε.ΛΑ.Μ.,Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Αντιπρόεδρος Πολυδύναμου Κέντρου Στροβόλου Γιώργος Χατζηιωάννου.Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια ήταν και ο Δήμαρχος Στροβόλου και όλα τα μέλη που απαρτίζουν την επιτροπή κοινωνικής πρόνοιας.Στα άρθρα των ιστοσελίδων τονίζεται ακόμα η καθιέρωση της διανομής τροφίμων σε μηνιαία βάση και η τήρηση με αυτό τον τρόπο της προεκλογικής δέσμευσης τόσο του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Χατζηιωάννου όσο και του Δημάρχου για συνεχή και έμπρακτη στήριξη όλων των δυσπραγούντων δημοτών Στροβόλου.Πιο κάτω παραθέτουμε αυτούσια τα άρθρα των ιστοσελίδων ΡΕΠΟΡΤΕΡ και showtime.

Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες στο Στρόβολο.

Πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 12.04.17 στο Δημαρχείο Στροβόλου η πρώτη μεγάλη διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες συμπατριωτών μας με σύνθημα Προσφέρω, Στηρίζω τους Δημότες Στροβόλου.Τηρώντας τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, τόσο ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, όσον και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Ε.ΛΑ.Μ. Γιώργος Χατζηιωάννου sifu, με τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Στροβόλου στην οποία προεδρεύει εργάστηκαν με σκοπό να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες σε σταθερή βάση.Ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Πρόνοιας και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Στροβόλου Γιώργος Χατζηιωάννου Σιφού στη διάρκεια της εκδήλωσης ευχαρίστησε το Δημαρχείο Στροβολου, τα Μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου αλλά και τους εθελοντές που εργάστηκαν με ανιδιοτέλεια έτσι ώστε να περάσουν καλύτερες μέρες συμπατριώτες μας που υποφέρουν. Η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση.

http://www.reporter.com.cy/local-news/article/192698/dianomi-trofimon-se-apores-oikogneies-ston-strobolo

ΚΥΠΡΟΣ – «ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΖΩΕΣ» – ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ….

Κύπρος 2017: Στη Βουλή μας ξόδεψαν 71 και πλέον χιλιάδες ευρώ για τυροπιτάκια και ελιοπιτάκια ενώ παράλληλα κάποιοι συνάνθρωποι μας περιμένουν στην ουρά για μία τσάντα από τρόφιμα προκειμένου να βγάλουν «καθαρό» και με ένα πιάτο φαί κι αυτό το Πάσχα…. Γονείς, μητέρες αλλά και ηλικιωμένοι στέκονται εκεί υπομονετικά για λίγα τρόφιμα… Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της.

Πραγματοποιήθηκε χθές στο Δημαρχείο Στροβόλου η πρώτη μεγάλη διανομή τροφίμων σε απορες οικογένειες συμπατριωτών μας με σύνθημα «Προσφέρω, Στηρίζω τους Δημότες Στροβόλου!!!»

Για την προσπάθεια αυτή υπεύθυνος είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου και Δημοτικός Σύμβουλος του Ε.ΛΑ.Μ. Γιώργος Χατζηιωάννου ο οποίος εργάστηκε με σκοπό να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες σε σταθερή βάση.

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ …. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ο Επαρχιακός του Ε.ΛΑ.Μ. Λευκωσίας, Πρόεδρος της Κοινωνικής Πρόνοιας και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Στροβόλου Γιώργος Χατζηιωάννου Σιφού στη διάρκεια της εκδήλωσης ευχαρίστησε το Δημαρχείο Στροβολου, τα Μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου αλλά και τους εθελοντές που εργάστηκαν με ανιδιοτέλεια έτσι ώστε να περάσουν καλύτερες μέρες συμπατριώτες μας που υποφέρουν. Η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση.

http://showtime-cy.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_620.html?m=1.