Στο ΑΚΕΛ, τα έχουν χαμένα με την άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Ξέχασαν φαίνεται ότι πριν από μια τετραετία Κυβερνούσαν αυτό τον τόπο και τα έκαναν μαντάρα σε ότι ασχολήθηκαν και με ότι καταπιάστηκαν.

Τόσο χαμένα τα έχουν που  το παραλήρημα του Χρίστου Χριστοφίδη (ΑΚΕΛ) στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του δημοσιογράφου Ανδρέα Δημητρόπουλου ήταν χωρίς προηγούμενο. Μάλιστα, ο κύριος Χριστοφίδης σε πολλές περιπτώσεις συγκρούστηκε ακόμη και με τον δημοσιογράφο-εκδότη της εφημερίδας «Το ποντίκι», Γιώργο Γεωργίου, που βρισκόταν και αυτός εκείνη την ώρα στο «πάνελ» διότι αποκαλούσε το ΕΛΑΜ ως φασιστικό κίνημα επειδή άκουσον-άκουσον περάσαμε την τροπολογία για το Ενωτικό Δημοψήφισμα. Μάλιστα, ο κύριος Γεωργίου του απάντησε (υπενθύμισε) ότι το ΕΛΑΜ εκλέγηκε μέσω Δημοκρατικών διαδικασιών και μη έχοντας τι να πει ο κύριος Χριστοφίδης θυμήθηκε την Χρυσή Αυγή.

Ο κύριος Χριστοφίδης και η παρέα του ξεχνά ότι το ΕΛΑΜ τον Μάιο παρά τις αντιξόοτητες παρά την αύξηση του ορίου για εισδοχή στην Βουλή, παρά τον πόλεμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατόρθωσε να εκλέξει δυο βουλευτές λαμβάνοντας περισσότερους από 13 χιλιάδες ψήφους. Εκτός και εάν στο ΑΚΕΛ θεωρούν ότι αυτές οι 13 χιλιάδες ψυχές έχουν άμεση σχέση με τον φασισμό…

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές το ΕΛΑΜ πάλι έθεσε μέλη και φίλους του στα ψηφοδέλτια και εξέλεξε Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους σε μεγάλους Δήμους και Κοινότητες. Εκτός και εάν και σε αυτή την περίπτωση ο κύριος Χριστοφίδης και η παρέα του πιστεύουν ότι λάβαμε μέρος σε όλες αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις με φασιστικό τρόπο και ότι όλες αυτές οι χιλιάδες των ανθρώπων που επέλεξαν τους εκπροσώπους του εθνικιστικού κινήματος είναι φασίστες.

Ο λαός ξέρει και γνωρίζει την αλήθεια. Ο λαός επέλεξε και ψήφισε με δημοκρατικές διαδικασίες το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Αλλά, δεν πρόκειται να μπούμε στην διαδικασία να απαντάμε κάθε φορά στις ύβρεις. Ο λαός τους δίδει τις απαντήσεις. Ο λαός ξέρει να ξεχωρίσει τι σημαίνει Δημοκρατία και τι φασισμός. Ο λαός ξέρει, ο Χριστοφίδης;

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο