Μας είπαν… δεν έχετε λογικά «επιχειρήματα», αυτά που λέτε δεν είναι «εφικτά».

Τους απαντήσαμε με ουσιαστικά ξεκάθαρα επιχειρήματα και πράξεις και άρχισαν να αντιλαμβάνονται την δειλία και τον πολιτικό τους καιροσκοπισμό…

Το «ευκταίο» τους το αντιστρέψαμε σε εφικτό επιστρατεύοντας την θέληση μας και την εντιμότητα μας απέναντι στην διαφθορά και στην ασύδοτηκομματοκρατία τους.Τους αποδείξαμε σ’ αυτό τον προεκλογικόαγώνα ότι αρκετοί συμπατριώτες μας δεν σταμάτησαν να προσδοκούν, να ελπίζουν και να συντάσσονται μαζί μας με πίστη και αποφασιστικότητα.

Τους αποδείξαμε πως όταν βαδίζεις σταθερά πάνω σε αρχές, αξίες και ιδανικά, κάποια στιγμή η ώρα της δικαίωσης και της αλήθειας θα επέλθει.

Τους αποδείξαμε ότι δε βολευόμαστε με τίποτα λιγότερο παρά με την πλήρη δικαίωση των οραμάτων και των διεκδικήσεων μας. Προσπάθησαν να μας υποσκάψουν με χαρακτηρισμούς και να μας χλευάσουν, τους δείξαμε όμως κατάμουτρα την ταυτότητά μας. Έλληνες Εθνικιστές Μαχόμενοι για το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την τιμή τηςσκλαβωμένης πατρίδας μας.

Αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες και τον πόνο του λάου μας και βαθιά μέσα μας, νιώσαμε πιο πολύ την ανάγκη να σταθούμε δίπλα του και να παλέψουμε μαζί του την αδικία, την ανισότητα, την πολιτική υποκρισία τους. Γίναμε ένα σώμα, μια γροθιά, με όλους αυτούς που ελπίζουν ακόμα ότι μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα διεφθαρμένο και ανέντιμο κατεστημένο που πρόδωσε τα όνειρα και τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο. Τους ξεκαθαρίσαμε ότι εμείς είμαστε ο λαός που θύμωσε,αδικήθηκε,υποτιμήθηκε και έφτασε η ώρα πουθα τους τιμωρήσει.

Απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα διαφθοράς, διαπλοκής και απαξίωσης θα τουςαποδεικνύουμε και μετά την Κυριακή πως μπορούμε ακόμα να μείνουμε άφθαρτοι και αμόλυντοι πρεσβεύοντας με πίστη την εθνική και κοινωνική αξιοπρέπεια, απέναντι στους πολιτικούς χαμαιλέοντεςκαι τους πολιτικούς «συνεταίρους». Τους αποδείξαμε ότι οι ιδέες μας δεν πρόκειται να ξεπουληθούν ποτέ στο παζάρι της φαυλοκρατίας και της Εθνικής Απαξίωσης! Τους περάσαμε το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε εκατοστό από εκείνα που διεκδικούμε. Θα τους αποδεικνύουμε συνεχώς μέρα παρά μέρα πως ήρθαμε για να μείνουμε και ο κύριος γνώμονας της τακτικής μας θα είναι η ρήση «Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης»

Χιλιάδες πια ανιδιοτελείς και αποφασισμένοι συμπατριώτες μας συμβαδίζουν πια μαζί μας και αυτό θα αποσυντονίσει ακόμα πιο πολύ αυτό το φαύλο και σαθρό κατεστημένο. Το έχουν καταλάβει ότι όταν οι Εθνικιστές θα είναι στην βουλή, ο φόβος τους θα γίνει πραγματικότητα».

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Θα νικήσουμε γιατί έχουμε χρέος απέναντι σε εκείνους που θυσιάστηκαν, πάλεψαν και έδωσαν το άλικο αίμα τους αφειδώς και χωρίς ψευδοπροφάσεις και αναστολές για την ΠΑΤΡΙΔΑ την ΤΙΜΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της.

Θα νικήσουμε γιατί είμαστε η φωνή της αλήθειας , η φωνή της δοκιμαζόμενης πατρίδας, η στεντόρεια φωνή της νέας Ελλάδας που έρχεται.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΑΜ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΥΓ: Σήμερα, εν έτη 2017, εξακολουθούμε τα ίδια «λάθη» για τους γνωστικούς και τους «φρονίμους», εξακολουθούμε να είμαστε το στατιστικό λάθος για το σύστημα. Για ένα σύστημα πατριδοκάπηλο, ανέντιμο και αντεθνικό που φρόντιζε πάντα να αποβάλλει κάθε υγιές πατριωτικό και εύτολμο στοιχείο του εναντιωνόταν και το ξεσκέπαζε. Εν έτη 2017 το Εθνικιστικό κίνημα πρεσβεύει ότι πιο ανιδιοτελές και εύψυχο υπάρχει ακόμα στον ελληνισμό της Κύπρου. Με όπλο την σημαία μας και κάστρα τις ψυχές μας εσαεί μαχόμενοι για πίστη πατρίδα ελευθερία, έχουμε ακόμα το βλέμμα και την ψυχή στραμμένα σε όλα αυτά που αγροικούν και καρτερούν την Άγια ώρα που λέει και ο ποιητής.

 

Πέτρος Κουντουρέσιης