Τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στους Τρούλλους η κηδεία ζεύγους αμάχων που θεωρήθηκε ως αγνοούμενο κατά την Τουρκική εισβολή του 1974. Πρόκειται για τον Γιώργο και την Αναστασία Μελλέχα, 62 και 64χρόνων αντίστοιχα, οι οποίοι εκτελέστηκαν από τους εισβολείς και τα οστά τους ταυτοποιήθηκαν πρόσφατα με τη μέθοδο DNA.
Τα οστά του ζεύγους εντοπίστηκαν σε πηγάδι δύο χλμ έξω από το χωριό Άρσος μαζί με τους άλλους τρεις συγγενείς τους.
Όταν οι Τούρκοι εισέβαλαν στο χωριό τους, έτρεξαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο, κι ήταν τότε που οι Αττίλες τους συνέλαβαν, τους έβαλαν βίαια σε στρατιωτικό τζιπ, μαζί με άλλους τρεις συγχωριανούς τους και τους οδήγησαν σε άγνωστο μέρος.
Οι συγγενείς τους οι οποίοι τους αναζητούσαν λάμβαναν αόριστες πληροφορίες ότι είχαν θεαθεί στην Άσια στο Άρσος και στην Αμμόχωστο, αλλά κανείς δε γνώριζε για την τραγωδία που είχε παιχτεί σε βάρος των μεσήλικων αμάχων. Κατά την αναγνώριση οι οικείοι, είδαν τη σφαίρα στο κεφάλι, που μαρτυρούσε την εν ψυχρώ εκτέλεση τους.
Το Ε.ΛΑ.Μ. εκπροσωπήθηκε από αντιπροσωπεία της Ε.Ο. Λάρνακας, ενώ στεφάνι στη μνήμη των δολοφονηθέντων κατέθεσε ο Επαρχιακός Λάρνακας, Βαλεντίνος Αλαμάνγκος. Θλιβερή η παρουσία εκπροσώπων των υπολοίπων κομμάτων, που με τη σημερινή τους στάση νομιμοποιούν τα εγκλήματα των δολοφόνων του ζευγαριού.