Αντιπροσωπία της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), με επικεφαλής τον Επαρχιακό Λεμεσού, αποτελούμενη από τον Δημοτικό Σύμβουλο Λεμεσού και συναγωνιστές της Τ.Ο. Δυτικών Προαστίων έκαναν αυτοψία στο Λιμάνι Λεμεσού, βλέποντας ιδίοις όμμασι το χάος που επικρατεί μετά την ιδιωτικοποίησή του. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους οδηγούς, οι οποίοι μας μετέφεραν τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Είναι πασιφανές πλέον πως το κράτος, όντας ανίκανο να λύσει τα προβλήματα που υπήρχαν στο Λιμάνι, το ξεπούλησε όσο – όσο, γιγαντώνοντας πλέον τα προβλήματα που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στους εργαζομένους. Παράλληλα, η κυβέρνηση λειτούργησε με πλήρη ανευθυνότητα, χωρίς να εισάγει  όρους και μέτρα στην ιδιωτικοποίηση, με αποτέλεσμα να έπονται σοβαρά προβλήματα στην αγορά.

Μέσα στο χάος που επικρατεί, όπως μας ανέφεραν οι οδηγοί, τα κοντέινερ καθυστερούν πολλές μέρες να φορτωθούν, ενώ πλέον οι οδηγοί περιμένουν αμέτρητες ώρες να τους δώσουν το φορτίο, την ίδια στιγμή που πολλά από τα κοντέινερ που είναι ψυγεία, περιέχοντας τρόφιμα, μένουν χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, με τεράστιους κινδύνους στην υγεία να ελλοχεύουν.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στηρίζει τους εργάτες του Λιμανιού στον δίκαιο αγώνα που διεξάγουν, καλώντας με τον πλέον επίσημο τρόπο τον Πρόεδρο και τον αρμόδιο υπουργό να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πριν οδηγηθούμε σε νέες οικονομικές ατραπούς.