Αδειάζει ο Μουσταφά για ακόμα μια φορά σε δηλώσεις του, τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και νυν κοινοτάρχη, Νίκο Αναστασιάδη, λέγοντας ότι η διάσκεψη έγινε σε πέντε μέρη και οι δύο πλευρές ήταν ίσες, με την ΕΕ να συμμετέχει ως παρατηρητής, ενώ δεν είχε θέμα, όπως λέει, εκπροσώπησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συνεχίζοντας ακόμα πιο προκλητικός ο τέως αγγελικά πλασμένος Μουσταφά, δεν σχολίασε τις δηλώσεις Ερντογάν για Μόρφου και Κόκκινα, ενώ ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά την πάγια θέση για εγγυήσεις από την Τουρκία.

Ο φιλειρηνικός, συμπολίτης και συγκαταβατικός Μουσταφά μας τελείωσε και μείναμε για πολλοστή φορά εκτεθειμένοι διεθνώς, από τα τεράστια πολιτικά ολισθήματα, ενώ ταυτόχρονα υποκύψαμε στις παράλογες αξιώσεις της τουρκικής πλευράς, με μοναδικό ηττημένο τα ιστορικά δίκαια του λαού μας.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίσαμε πάρα πολλές φορές, ότι θα πρέπει να αντιληφθούμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, την πολιτική τους και τους γεωστρατηγικούς τους στόχους. Τρέφοντας απατηλές ψευδαισθήσεις δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα, αντιθέτως δυσχεραίνουμε την θέση μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)