Σε ανθελληνικό παραλήρημα προχώρησε η γνωστή για τις θέσεις της, δημοσιογράφος και πρώην υποψήφια με το «πατριωτικό» κόμμα του ΔΗΣΥ, Ελίτα Μιχαηλίδου σε εκπομπή της. Συγκεκριμένα, όταν μία Ελλαδίτισα τηλεθεάτρια επενέβη στην εκπομπή εκφράζοντας τη διαφωνία της με το σχέδιο λύσης που προωθείται πήρε μία άκρως επιθετική απάντηση από τη δημοσιογράφο.

Μάλιστα, είχε το θράσος να αναφέρει πως θέλει μία Κύπρο όπως την ονειρεύτηκαν αυτοί που θυσιάστηκαν και αυτοί που ζουν εδώ. Να θυμίσουμε στην κ. Ελίτα, αν και είμαστε σίγουροι πως το γνωρίζει, πως κανείς από τους ηρωικούς πεσόντες μας δεν θυσιάστηκε για μία Κύπρο που το 30% θα ανήκει στην Τουρκία. Μεταξύ των πεσόντων ήταν και Ελλαδίτες, οι οποίοι στο κάλεσμα της Κύπρου έδωσαν το παρών τους, αγωνίστηκαν ηρωικά και σταμάτησαν την προέλαση του Αττίλα σε πολλές περιοχές.

Άρα το ανθελληνικό παραλήρημα που ξεκίνησε ο Νίκος Αναστασιάδης με την φράση «εξ Ελλάδος επισκέπτες» είναι καιρός να σταματήσει. Οι Ελλαδίτες αδελφοί μας νοιάζονται ώστε να συνεχίσει αυτός ο μικρός βράχος στη Μεσόγειο να ονομάζεται Ελλάδα και δεν πρόκειται να δεκτούμε να τους κάνουν ανιστόρητες υποδείξεις ανθρώποι που με τα σχέδια που προωθούν δίνουν το 1/3 της Κύπρου και επίσημα στην Τουρκία.

«Καμαρώστε» την πιο κάτω: