Μετά από αρκετή σκέψη και περισυλλογή, αποφάσισα όπως, εάν εκλεγώ ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγλαντζιάς, θα εκτελώ τα καθήκοντα μου αμισθί, αφού δεν θα λαμβάνω τον μισθό μου. Δεσμεύομαι ενώπιον των δημοτών της Αγλαντζιάς αλλά και ενώπιον όλων σας, ότι θα παραχωρώ τα χρήματα στους άπορους μαθητές του Δήμου μας.

Επειδή τις τελευταίες μέρες έγινα δέκτης διαφόρων φαιδρών κατηγοριών από αντίπαλα στρατόπεδα και αφού δεν έχουν τίποτα άλλο να προτάξουν, πέραν από λάσπη και λαϊκισμό στην έλλειψη επιχειρημάτων, θα ήθελα να κατευνάσω τις ανησυχίες τους, γι’ αυτό δημοσιεύσω και επίσημα την απόφαση μου. Διαδίδουν οι διάφοροι κατήγοροι μου την δήθεν απορία τους ως προς το τι θα κάνω τον μισθό του Δημοτικού Συμβούλου, αφού αμείβομαι ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης, αναγκάζοντας με προβώ επίσημα σε αυτή την δημόσια τοποθέτηση, την οποία να σημειώσω έλαβα από την πρώτη κιόλας μέρα και την μοιράστηκα μέχρι σήμερα, μόνο με τον στενό μου προσωπικό κύκλο.

Προκαλώ δε όλους τους κατήγορούς μου να πράξουν αν όχι το ίδιο, κάτι ανάλογο, ενώ τους καλώ παράλληλα να ψάξουν ποιοι υφιστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και νέοι υποψήφιοι, είναι υψηλά αμειβόμενοι και τι πράττουν ή τι θα πράξουν με τον μισθό τους, εάν και εφόσον εκλεγούν. Η απάντηση απλή και την γνωρίζουμε όλοι μας.

Με τέτοιες αθέμιτες τακτικές, δεν μπορούν να κρύψουν κάποιοι το πανικό που τους διακατέχει από την διαφαινόμενη άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και την νέα του εκλογική επιτυχία που θα το καθιερώσει στις συνειδήσεις του απλού λαού. Ταυτόχρονα, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να μας δυναμώνουν και να μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο.

Δηλώνω ότι πρόθεσή μου είναι να ασκήσω το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, ως λειτούργημα και να αξιοποιήσω την θέση, ως ακόμα μια ευκαιρία για αγώνα. Άλλωστε αν μένεις με τα χέρια δεμένα, ένα είναι το σίγουρο, ότι δεν μπορείς να πετύχεις απολύτως τίποτα, ενώ αν δοκιμάσεις θα ξέρεις τουλάχιστον ότι προσπάθησες. Για τον λόγο αυτόν επιλέγω τον δρόμο του αγώνα.

Γεάδης Γεάδη

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγλαντζιάς

Εκπρόσωπος Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)