Λύσσαξε η αριστερή φυλλάδα με την παρουσία του υποψηφίου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Αποστολάκη Αποστόλου, στο ψηφοδέλτιο του Δικέφαλου Γερίου.

Τρέμουν στην ιδέα και μόνο να δουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να κατακτά θέσεις στις τοπικές κοινωνίες, συμμετέχοντας στα Δημοτικά και Κοινοτικά Συμβούλια.

Για να μην χάνουν τον ύπνο τους, απλά να τους ενημερώσουμε ότι το ψηφοδέλτιο του Δικέφαλου Γερίου είναι πολυσυλλεκτικό καθώς συμμετέχουν σε αυτό υποψήφιοι διαφόρων πολιτικών κομμάτων, καθώς και ανεξάρτητοι υποψηφίοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για να συμμετέχεις στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, θα πρέπει να ασπάζεσαι τις θέσεις του συλλόγου και την Εθνοκεντρική προσέγγιση του. Ως Κίνημα οι θέσεις του συγκεκριμένου συλλόγου όπως μας έχουν παρουσιασθεί, μας βρίσκουν σύμφωνους, γι’ αυτό πήραμε την απόφαση να ενταχθούμε στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο.

Αν κάποιοι άλλων κομμάτων συμμετέχουν στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, αυτό είναι απόφαση του ιδίου του συλλόγου, ενώ αν οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι ασπάζονται τις ιδέες που εκπροσωπεί ο «Δικέφαλος», τότε ας το κοιτάξουν τα δικά τους κόμματα, καθώς οι συγκεκριμένες θέσεις είναι πολύ πιο κοντά στο τι αντιπροσωπεύει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), παρά στον οποιοδήποτε άλλο.

Όσο αφορά την δήθεν συνεργασία του ΔΗΣΥ με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), οι πράξεις μας και μόνο φανερώνουν αν έχουμε ή όχι συνεργασία. Αν κάποιοι ψάχνουν συνεργασίες, ας κάνουν μια βόλτα από το Εθνικό Συμβούλιο, την Βουλή, αλλά και ας μελετήσουν τις απόψεις που έχουν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ στο Κυπριακό, που κατέταξε στις συνειδήσεις του κόσμου το γνωστό σε όλους «ΔΗΣΑΚΕΛ». Ας ψάξουν να δουν εκεί στο ΑΚΕΛ, να δουν τους λόγους που έγιναν οι μεγαλύτεροι νεροκουβαλητές των πολιτικών του ΔΗΣΥ.

Τέλος, θα ευχηθούμε σε όλους όσους βλέπουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και στον ύπνο τους, να γίνουν οι εφιάλτες του πραγματικότητα.