Δεν πέρασε η πρόταση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για διαγραφή κονδυλίων ύψους €3,900,000, που προορίζονταν για υλοποίηση οδικών και άλλων έργων υποδομής για τη διάνοιξη των δύο οδοφραγμάτων της Δερύνειας και της Λεύκας – Απλικίου.

Η πρόταση του Κινήματος μας καταψηφίστηκε με 43 ψήφους, των ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, Οικολόγων και με αποχή δύο βουλευτών της Συμμαχίας Πολιτών, που δήθεν κάποτε έκαναν βαρύγδουπες δηλώσεις δια στόματος του Προέδρου τους, Γιώργου Λιλλήκα, για να κλείσουν τα οδοφράγματα. Βλέπετε για τις ψήφους, αναλόγως των περιστάσεων αλλάζουν κάποιοι κοστούμια, φτάνει να τους ευνοεί εκλογικά.

Η μόνη φωνή που παραμένει τίμια και δεν αλλάζει τίποτα από τις θέσεις της, είτε είναι αρεστές σε κάποιους είτε όχι, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πιστό απέναντι στις δεσμεύσεις που έδωσε απέναντι στον λαό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, χωρίς να αλλάζουμε γράμμα από τις θέσεις μας. Όσα διακηρύτταμε προεκλογικά, τα πράττουμε μετεκλογικά, γιατί για εμάς, σε αντίθεση με άλλους, η τιμή των υποσχέσεων είναι πάνω από όλα.