Ο Γεάδης Γεάδη γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1984 και μένει στο Πλατύ Αγλαντζιάς, επαρχία Λευκωσίας. Ο πατέρας του είναι ο γνωστός και με πλούσια ιστορία στο χώρο, φωτογράφος Μιχάλης Γεάδης ή αλλιώς «Φώτο Γεάδης», ο οποίος καταγόταν από το Μηλικούρι και ακολούθως μετοίκισε σε νεαρή ηλικία στον Άγιο Κασσιανό, στην κατεχόμενη σήμερα Λευκωσία, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι συμμετείχε στον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα του 55 – 59. Είναι γόνος της οικογένειας Γεωργιάδη, συγγενής με τον στενό συνεργάτη του Γεωργίου Γρίβα Διγενή και υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, Αντώνη Γεωργιάδη. Η μητέρα του είναι η Ελένη Νικολάου και κατάγεται από τη κατεχόμενη Σκυλλούρα.

Κατά την στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στο 70 ΤΜΧ. Ακολούθως σπούδασε προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και σήμερα αφού έδωσε με επιτυχία προεισαγωγικές εξετάσεις, σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πολιτικές Επιστήμες. Επίσης κατέχει δίπλωμα με κεντρικό θέμα το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα την Ενεργειακή Ασφάλεια και Ενεργειακή Πολιτική.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, ενώ στα εφηβικά του χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες, με αποκορύφωμα της καριέρας του, το ΑΠΟΕΛ.

Από μικρή ηλικία έμεινε ορφανός από πατέρα, οδηγώντας τον λόγω διαφόρων δυσκολιών να δουλεύει περιοδικά, ενώ ακολούθως να συνδυάζει σπουδές και εργασία κατά διαστήματα, ως τεχνικός και συντηρητής Ηλεκτρονικών υπολογιστών σε διάφορες εταιρίες. Επίσης εργάστηκε και στα Κυπριακά Ταχυδρομεία και πιο συγκεκριμένα στο ταχυδρομείο Προδρόμου, ενώ για αρκετά χρόνια δούλευε στο Top Kinisis, γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο. Μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και την εισδοχή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Βουλή των Αντιπροσώπων, εργάζεται ως Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης του Κόμματος.

Από νεαρή ηλικία ήταν ενεργός πολίτης, με έντονη συμμετοχή στα κοινά, αφού οι εθνικές του ανησυχίες δεν του επέτρεψαν να μείνει αμέτοχος στα όσα συνέβαιναν στην πατρίδα του, συμμετέχοντας ενεργά σε Εθνικά συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες, μαζί με διάφορες αυτόνομες μαθητικές και φοιτητικές παρατάξεις. Παρόλο που ήταν πάντα πολιτικοποιημένος, ουδέποτε υπήρξε κομματικοποιημένος, αφού οι εθνικές του αντιλήψεις δεν του επέτρεψαν ποτέ να εγγραφεί σε οποιαδήποτε κομματική παράταξη. Συμμετείχε σε διάφορα συνέδρια και σεμινάρια πολιτικού χαρακτήρα, κυρίως στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.

Αρθρογραφεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ιδεολογικά και άλλα κείμενα που αφορούν την πατρίδα μας, το Κυπριακό, την Οικονομία και άλλα καίρια θέματα της επικαιρότητας. Τα άρθρα του φιλοξενήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα και εφημερίδα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ενώ μερικά εξ αυτών σε διάφορες καθημερινές εφημερίδες και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εντάσσεται ενεργά στις τάξεις του Κινήματος, όπου διετέλεσε και Επαρχιακός Λευκωσίας, ενώ σήμερα ανήκει στο Πολιτικό Συμβούλιο και είναι ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος.

Κατήλθε σαν υποψήφιος και στις Ευρωεκλογές του 2014, υποστηριζόμενος από τον πατέρα του ηρωομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, Σπύρο Σολωμού, από τον αιχμάλωτο πολέμου 1974 στα μπουντρούμια της Τουρκίας, Βαρνάβα Μαύρο, τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ, Νεοπτόλεμο Λευτή και τον πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστο Χρίστου. Στις τελευταίες Βουλευτικές εκλογές του 2016 ήταν υποψήφιος Βουλευτής στην Επαρχία Λευκωσίας, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στην επαρχία σε σταυρούς προτίμησης. Στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αγλαντζιά.

“Εμείς οι νέοι έχουμε καθήκον να αναμειχθούμε με τα κοινά, για μια κοινωνία καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε από τις προηγούμενες γενεές. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει φθαρεί, όπως άλλωστε και όλοι οι θεσμοί του κράτους, γι’ αυτό και ο λαός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του σε αυτούς.

Εμείς που είμαστε η νέα γενιά έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις τοπικές κοινωνίες. Σίγουρα είναι πιο εύκολο να μένουμε πίσω και να κρίνουμε από θέση ασφαλείας, όμως επιλέγω τον δύσκολο δρόμο. Άλλωστε αυτός που μένει με τα χέρια σταυρωμένα σίγουρα δεν θα τα καταφέρει τίποτα, αυτός όμως που θα προσπαθήσει τουλάχιστον θα ξέρει ότι προσπάθησε. Έτσι και εγώ, επιλέγω μια θέση αγώνα, για Δημοτικός Σύμβουλος στην Αγλαντζιά και ευελπιστώ στην στήριξη σας.”