Σε εκδήλωση στην κοινότητα Κολοσσίου παρευρέθηκε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ιωάννης Σαχινίδης, αποδεχόμενος επίσημη πρόσκληση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Αρχικά τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Δυτικών Προαστίων Λεμεσού, Μιχάλης Χριστοδούλου, ο οποίος ευχαρίστησε τον συναγωνιστή Σαχινίδη για την παρουσία του στην Κύπρο.

Ακολούθως προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό  μήνυμα από τον εκπρόσωπο τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος διατράνωσε το σύνθημα «Κύπρος – Αιγαίο – Μέτωπο Ενιαίο» τονίζοντας πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η θέσπιση του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου με την ένωση των εφαπτόμενων ΑΟΖ των δύο Ελληνικών Κρατών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Στέλιος Νεάρχου, ο οποίος μίλησε για τους άρρηκτους δεσμούς που ενώνουν τα Δύο Ελληνικά Εθνικιστικά Κινήματα, τον Λαϊκού Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και του Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), που στα δύο Ελληνικά κράτη δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για ολόκληρο Ελληνισμό.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας, καθώς ο αγώνας που διεξάγουμε είναι υπεράνω χρημάτων και προσωπικής προβολής, αλλά για πατρίδα και Ελευθερία. Ακολούθως αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν ολόκληρο τον Ελληνισμό, τονίζοντας πως μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές αγωνίζονται με όραμα την Απελευθέρωση όλων των σκλαβωμένων πατρίδων, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα Αντίστασης στις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν.

Ακολούθησε παράδοση Τιμητικής Πλακέτας ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού από τον Επαρχιακό Λεμεσού Στέλιο Νεάρχου και τον Υπεύθυνο της Τ.Ο. Δυτικών Προαστίων Λεμεσού Μιχάλη Χριστοδούλου στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Σαχινίδη.

kosmos

stellexas timitiki-plaketa saxinidis mixalis