Στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας παρευρέθηκε το Σάββατο αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για να τιμήσει τα θύματα της Τουρκικής εισβολής, απόρροια της Ελληνοτουρκικής φιλίας που κάποιοι δια εξαναγκασμού προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

Η κτηνωδία των βαρβάρων που κάποιοι με το ζόρι θέλουν να μας παρουσιάσουν ως αδέλφια, είχαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός βρέφους 6 μηνών, της μητέρας του Αγγελικής, των αδελφών της, Σούλας Α. Θεμιστοκλέους μόλις 11 ετών, Μάρως Α. Θεμιστοκλέους 19 ετών, Θεμιστούλας Α. Θεμιστολέους 21 ετών, καθώς και της μητέρας των κοριτσιών, Ελένης Α. Θεμιστοκλέους, όλων από το Τραχώνι Κυθραίας.

Δυστυχώς όμως για πολλοστή φορά ο περιφερόμενος θίασος έκανε σύσσωμος και πάλι την επανεμφάνισή του, πατώντας όπως πάντα επί πτωμάτων ασελγώντας πάνω στη θυσία των αδικοχαμένων και του βρέφους, για να περάσουν τη δική τους πολιτική γραμμή.

Εκ μέρους της Κυβέρνησης κατέφεραν να συνδυάσουν ευθαρσώς αυτήν τη κτηνωδία με τις βλέψεις τους για το Κυπριακό, στον επικήδειο λόγο, αναφερόμενοι στην «θεόσταλτη» λύση ομοσπονδίας που πρέπει να επιδιώξουμε, για να εξυψώσουμε ειρηνική συμβίωση με τους βαρβάρους που ούτε καν σεβάστηκαν ένα βρέφος έξι μηνών.

Δεύτερος, ακόμα πιο προκλητικός ήταν ο Άντρος Κυπριανού που με απύθμενο θράσος, πάνω από τις σορούς των θυμάτων της Τουρκικής θηριωδίας, μίλησε για ένα μελλοντικό ειρηνικό μέλλον με τα «αδέλφια μας τους Τουρκοκύπριους» (sic) και τα λάθη του παρελθόντος τα οποία δεν θα πρέπει να σκεπάζουν το μέλλον. Το να σφάζεις «κύριε» Κυπριανού, ένα βρέφος 6 μηνών δεν είναι λάθος, αλλά κτηνωδία!

Ακολούθως, στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι δηλώσεις εκ μέρους της ΕΔΕΚ, όπου έκανε αναφορά περί χούντας, ΕΟΚΑ Β, Γρίβα και διάφορες λοιπές φανφάρες, δίδοντας για πολλοστή φορά συγχωροχάρτι στους πραγματικούς υπαιτίους της Τουρκικής εισβολής.

Ο άθλια κωμωδία τους τελείωσε με την κατάθεση στεφάνων, όταν όλοι οι πολιτικάντηδες δήθεν περιλυπείς, έμαθαν άλλωστε καλά τον ρόλο τους, κατέθεσαν στεφάνι στις σορούς των θυμάτων. Όλοι αυτοί που με την πρώτη ευκαιρία τρέχουν και συναγελάζονται στα κατεχόμενα με τους αιμοσταγείς δολοφόνους μας.

Για το μοναδικό πολιτικό κίνημα που βρέθηκε εκεί για να τιμήσει πραγματικά τα θύματα με δυναμική παρουσία στον χώρο, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου Χρίστου Χρίστου, κατέθεσε ο Επαρχιακός Λευκωσίας, Γιώργος Χατζηιωάννου.

IMG 1939 c5ab0

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι επαγγελματίες θεατρίνοι των μνημοσύνων με το που κατέθεσαν το δικό τους στεφάνι, έφυγαν αμέσως από το χώρο, ενώ η τελετή συνεχιζόταν ακόμη, αρχής προεξέχοντος του Άντρου Κυπριανού και ακολούθως η συντρόφισσα του Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Βλέπετε η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους τελείωσε, ακούστηκαν τα ονόματά τους, εκφώνησαν λόγο, έκαναν διαφήμιση, έτσι δεν χρειαζόταν περαιτέρω χρόνος για να σπαταλήσουν. Ίσως να είχαν και κανένα ραντεβού με τα αδέλφια τους στο γραφικό λιμανάκι της Κερύνειας.

Αυτή είναι η κατάντια δυστυχώς στην Κύπρο του 2015!

IMG 1941 201d4

Ο Άντρος Κυπριανού φεύγει άρον – άρον με το φτωχικό αμάξι της εργατικής τάξης.

IMG 1942 3218e

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, τρέχει να φύγει και αυτή μετά τον σύντροφο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, μπας και φάει και αυτή λουλούδια, όπως έπαθε τις προάλλες το αφεντικό της.

]]>