Την πεποίθηση ότι ο πολιτικός χώρος των φιλελευθέρων σε Κύπρο και Τουρκία θα φέρει την ”λύση” στο Κυπριακό εξέφρασε ο Τούρκος αξιωματούχος, Οζερσάι. Αφού δεν τα κατάφερε η αριστερά την προηγούμενη φορά τώρα θα τα καταφέρει η δεξιά, δήλωσε.

Ανέφερε ότι υπάρχει κοινός στόχος και όραμα στις φιλοδοξίες του πολιτικού χώρου σε Κύπρο και Τουρκία το οποίο αποτυπώθηκε και μέσω του κοινού ανακοινωθέντος. Τίποτα δεν χωρίζει τον χώρο των φιλελευθέρων σε Κύπρο και Τουρκία, συμπλήρωσε.

Τέτοιες δηλώσεις από τους Τούρκους αξιωματούχους καλά είναι να προβληματίσουν τον λαό κατά πόσο είναι όντως πατριωτική η παράταξη του ΔΗΣΥ και κατά πόσο είναι πατριώτης ο Αναστασιάδης. Τίποτα δεν χωρίζει τους θολοκουλτουριάρηδες, ούτε η εισβολή, ούτε οι κατοχή, ούτε οι αγνοούμενοι, ούτε  τα χιλιάδες θύματα του Αττίλα, ούτε οι βιασμοί, οι θανάτοι, τα βασανιστήρια, ούτε η πολιτιστική μας κληρονομιά που λεηλατήθηκε, ούτε τα εκατοντάδες άλλα εγκλήματα που έγιναν το 1974. Μα φυσικά ούτε ακόμη ο Ισάακ και ο Σολωμού. Όλα αυτά άγνωστα για τους ανθέλληνες επαναπροσεγγιστές, αριστερούς και δεξιούς.

Κάποιοι είναι εκτός πραγματικότητας και βλέπουν παραμύθια στα όνειρα τους. Ας επισκεφτούν τους τάφους των ηρώων μας και τότε τα λέμε ξανά ….

]]>