Μετά απο ενα μακροσκελές διάγγελμα αναφερόμενος στα δεδομένα της κατεστραμμένης Κυπριακής οικονομίας ο Νίκαρος προχώρησε ενα βήμα παρακάτω. Αφού επεξήγησε ότι η Τρόικα και η πολιτική του μνημονίου βοηθούν και στηρίζουν την οικονομία αναφέρθηκε στα τεράστια οικονομικά οφέλη που θα έχει η Κύπρος σε περίπτωση ΔΗΘΕΝ λύσης.

Σε περίπτωση “λύσης” η Κύπρος τόνισε ότι ως κοινωνικό σύνολο θα ενισχυθεί απεριόριστα μέσω διάνοιξης νέων πόρων απασχόλησης και ενίσχυσης της βιομηχανίας. Καταλήγοντας στο ότι τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου μπορούν να μοιραστούν μεταξύ των δυο ”κοινοτήτων” και να αξιοποιηθούν. Η αξιοποίηση τους θα βασίζεται στην σταθεροποίηση της περιοχής σε γεωπολιτικό επίπεδο. Η εκμετάλλευση του ΦΑ δια της λύσης του Κυπριακού θα σηματοδοτεί και την έξοδο μας απο την κρίση, δήλωσε.

Ο Ανα(ν)στασιάδης και πάλι με λόγια ωραιοποιημένα προσπαθεί να πείσει άπαντες ότι η αποδοχή μιας λύσης τύπου Ανάν θα σημαίνει και το τέλος των προβλημάτων της Κύπρου. Με μέθοδο και τακτική ο πωλητής της Πατρίδας μας παραπλανεί το λαό όπως και το 2004.

Οι ίδιοι άνθρωποι που μας έριξαν στα νύχια της Τρόικας, κατασπαράζοντας την Κυπριακή κοινωνία, τώρα ετοιμάζονται να μας ρίξουν και στους βαρβάρους, με αντάλλαγμα τα πακτωλά συμφέροντα τους.

]]>