Στο χθεσινό διάγγελμα του ο κοινοτάρχης της Κύπρου, Νίκος Ανανστασιάδης, επαναλαμβάνοντας εαυτόν, ξυπνώντας εφιάλτες του 2004, προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο παρουσιάζοντας την δήθεν λύση ως σωτήρια.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εναντιώνεται σε κάθε λύση τύπου ομοσπονδίας, καθώς αυτό αποτελεί ξεκάθαρα ξεπούλημα των εδαφών μας. Τονίζει ότι το Κυπριακό πρόβλημα πρέπει να επανατοποθετηθεί στις ορθές του βάσεις στηριγμένο στα πρώτα ψηφίσματα του ΟΗΕ, που κάνουν λόγο για εισβολή και κατοχή. Στηριγμένοι πάνω σε αυτό, με απαραίτητες διπλωματικές συμμαχίες αλλά και διεθνείς πιέσεις στην Τουρκία να διατρανώσουμε την απελευθέρωση του τόπου μας και την άμεση αποχώρηση των εποίκων αλλά και των στρατευμάτων του Αττίλα.

Ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσει άμεσα η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να αναγάγουν τους Τουρκο«κύπριους» από ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ σε κοινότητα, που αποτελεί εγκληματικό ολίσθημα, τροχοπέδη στην εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης. Μια ιδανική λύση πρέπει να τους παραχωρεί δικαιώματα μειονότητας αλλά και τις υποχρεώσεις αυτής.

Είναι καιρός να ορθώσουμε ανάστημα απαιτώντας μέσω μιας σωστής διεκδικητικής πολιτικής, μακριά από υποκύψεις και ωχαδερφισμούς, τα ιστορικά μας δίκαια. Κάτι τέτοιο μόνο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί να κάνει πράξη, αφού αποτελείται από καθαρά άτομα που παρακινούνται μόνο από την αγάπη τους για την πατρίδα και όχι για το χρήμα.

«Λογαριάσατε λάθος με τον νου σας εμπόροι, δεν μετριέται πατρίδα λευτεριά με τον πήχη …»

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

]]>