Την Δευτέρα 3/2/14 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), συναγωνιστή Γεάδη Γεάδη. Ο συναγωνιστής αρχικά αναφέρθηκε στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον του κινήματος μας οι οποίες όμως όπως τονίστηκε δεν έφεραν τα αποτελέσματα εκείνων που τις εμπνεύστηκαν και αυτό θα αποτυπωθεί με τον πιο εμφατικό τρόπο στις επερχόμενες εκλογές. Εν συνεχεία έγινε εκτενής αναφορά στις δραστηριότητες των Κυπρίων και τις ομοιότητες που παρουσιάζει ο πολιτικός τους αγώνας στην μεγαλόνησο με τον αγώνα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. Έπειτα έγινε μία σύντομη πολιτική ανάλυση όσων συμβαίνουν στην Κύπρο ταυτόχρονα με κάποιες πολύ σημαντικές ιστορικές αναφορές σε γεγονότα των τελευταίων ετών. Τέλος επισημάνθηκε ότι ο αγώνας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ιστορία μας, τους νεκρούς μας και τις μελλοντικές γενιές. Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας.

Σύντομος τηλεφωνικός χαιρετισμός έγινε και από τον αδίκως προφυλακιστέο βουλευτή και συναγωνιστή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Γιάννη Λαγό, που τόνισε την αναγκαιότητα όλων να παραμείνουμε πιστή στις επάλξεις του αγώνα, ενώ έστειλε τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς στην μαρτυρική μεγαλόνησο και στα αδέλφια του συναγωνιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Την ίδια μέρα επίσης στην καθιερωμένη συνάντηση των μελών του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα επικαιρότητας με την παρουσία αντιπροσωπείας του Μετώπου Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αλλά και νέων συναγωνιστών. Το μήνυμα ήταν ένα, ότι όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική. Σαν γνήσια τέκνα Ελλήνων, ταγμένοι απόλυτα στην Ιερή μας Ιδέα, θα πρέπει να διατρανώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα κάνουμε κανένα βήμα προς τα πίσω και θα αγωνιστούμε μέχρι να επιτύχουμε τον σκοπό μας.

Το επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε η εκδήλωση του Σαββάτου για τους Ηρωικούς πεσόντες των Ιμίων, η οποία ολοκληρώθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία, τάξη και πειθαρχία. Χιλιάδες συμπατριώτες μας έδωσαν δυναμικό παρόν απαξιώνοντας όλα αυτά τα ξενόδουλα πολιτικά ανδρείκελα, που τρέφουν ψευδαισθήσεις ότι θα τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό, περνώντας προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι δεν μας λυγίζει τίποτα. Ταυτόχρονα, όμως, η προσέλευση του κόσμου έδωσε και το ηχηρό μήνυμα ότι με τις σκευωρίες και τις ψευδολογίες τους έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ήλπιζαν, καθώς με την ανικανότητα τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείχνουν πόσο φοβισμένοι είναι, αφυπνίζοντας και συσπειρώνοντας όλο και περισσότερο τους Έλληνες, δείχνοντας τους ότι πράγματι η μοναδική ελπίδα αυτού του τόπου είναι η Χρυσή Αυγή.

Και οι δύο εκδηλώσεις έκλεισαν όπως πάντα, με όλα τα μέλη σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό  Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

]]>